ALTE SPORTURIDeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Ioana Corburean a semnat cu un alt club din Italia – ”Va fi o provocare pentru mine”

Medieșeanca Ioana Corburean face senzație în Italia. Fosta jucătoare de tenis de masă a CSM Mediaș a plecat din țară în urmă cu aproape cinci ani. Zilele trecute, sportiva a semnat cu un alt club din Peninsulă.

Născută la Târnăveni și stabilită mai apoi la Mediaș, Ioana Corburean a fost susținută mereu de tatăl ei, multiplu campion național la tenis de masă și antrenor, să practice acest sport. Cinci ani de zile și-a petrecut aproape tot timpul în săla de sport, pentru ca apoi să ia o pauză destul de lungă. Revenirea s-a a fost însă una spectaculoasă. Legitimată pentru o scurtă perioadă la CSM Mediaș, Ioana a hotărât să plece din țară în noiembrie 2019.

”După 2 ani petrecuți la CIATT Prato, cu rezultate deosebite, si o muncă continuă care m-a crescut ca om, ca antrenoare si ca jucătoare, a venit momentul să devin antrenoarea principală la o societate care mi-a dat încredere deplină : Topspin Frosinone, o societate care vrea să crească, să creștem împreună ! Va fi o provocare pentru mine, vreau sa multumesc pe aceasta cale președintelui, care mi-a acordat această șansă imensă. Ca și jucătoare o să joc la o nouă societate, Casamassima, în Puglia, în A2.” a declarat Ioana pentru SportînSibiu.

ASD Tennistavolo Ennio Cristofaro Casamassima se bucură de noua achiziție

”Ne-ar fi plăcut să vă dăm această veste în câteva zile, dar nu am mai putut aștepta. Ioana Cristina CORBUREAN este o nouă jucătoare a lui Ennio Cristofaro Casamassima!! Momentan n. 24 în clasificarea feminină străină, Ioana a câștigat deja un campionat A2 și a cucerit A1 cu CIATT Prato. După experiența din seria maximă feminină este pregătită să revină în joc la Casamassima și va fi un punct de referință pentru tinerii ei coechipieri.” anunță clubul din Peninsulă.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button