SPORT ÎN ROMANIA

România va juca pe Național Arena cu Andorra și Elveția în preliminariile EURO 2024

Echipa naţională de fotbal a României va disputa pe Arena Naţională din Capitală partidele cu Andorra (15 octombrie) şi Elveţia (21 noiembrie) din Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

“Federaţia Română de Fotbal a anunţat UEFA stadionul pe care va disputa meciurile de pe teren propriu din lunile octombrie şi noiembrie. Echipa naţională a României va disputa în luna octombrie două meciuri în preliminariile EURO 2024. Tricolorii vor întâlni pe 12 octombrie Belarus, în deplasare, cel mai probabil în Ungaria, la Budapesta, iar pe 15 octombrie vor juca acasă, cu Andorra, pe Arena Naţională. De asemenea, în luna noiembrie, naţionala României are programată ultimele două jocuri din preliminariile pentru EURO 2024. Pe 18 noiembrie se va deplasa în Israel, la Ierusalim, iar pe 21 noiembrie va întâlni acasă Elveţia, tot pe Arena Naţională”, informează, marţi, site-ul oficial al FRF, relatează Agerpres.

Meciurile din luna septembrie, pe 9 cu Israel şi pe 12 cu Kosovo, se vor disputa de asemenea pe Arena Naţională.

Programul complet al partidelor pe care prima reprezentativă a României le mai are de disputat în Grupa I a preliminariilor EURO 2024 este următorul: România – Israel (9 septembrie, ora 21:45), România – Kosovo (12 septembrie, ora 21:45), Belarus – România (12 octombrie, ora 21:45), România – Andorra (15 octombrie, ora 21:45), Israel – România (18 noiembrie, ora 21:45) şi România – Elveţia (21 noiembrie, ora 21:45).

După patru meciuri disputate, selecţionata condusă de Edward Iordănescu ocupă locul 2 în clasamentul grupei, cu 8 puncte, la 2 în spatele liderului Elveţia.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button