DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Adrian Greavu acuzat că a semnat cu Rășinari în urma unor promisiuni – ”Sunt niște zvonuri total absurde cu terenuri”

Adrian Greavu a lăsat-o pe FC Inter Sibiu pentru ACS Păltiniș Rășinari.Fotbalistul cu 33 de goluri marcate sezonul trecut în Liga 4, a ratat promovarea cu Inter, iar din sezonul viitor va îmbrăca tricolul alb-albastru.

Conform surselor SportînSibiu, Adrian Greavu ar fi ales ACS Păltiniș Rășinari în urma unor promisiuni făcute de către conducerea clubului. Mai exact, fotbalistul ar fi acceptat transferul în urma unor promisiuni de teren la Rășinari.

Fotbalistul ar fi avut o ofertă și de la Voința Sibiu, însă Greavu ar fi ales Păltiniș Rășinari pentru colectiv și antrenor, a declarat într-un material pentru SportînSibiu.

”A fost un an foarte greu, am marcat 25 de goluri până în iarnă, după nu am mai fost așa activ pentru că am jucat mai puțin. În primul rând să fiu sănătos și să facem un sezon foarte bun.”

Greavu își dorește promovarea cu Rășinari

”Am ales Rășinari pentru colectiv, pentru conducere și pentru antrenor. E o atmosferă deosebită. Sunt niște zvonuri total absurde cu terenuri. Am fost contactat și de Voința, unde mi-au oferit salariu, dar am ales Rășinari pentru că banii nu sunt totul. Cu siguranță ne vom bate la locurile 1 – 3.” a mărturisit pe final Greavu Adrian.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button