SPORT ÎN ROMANIA

Medieșeanul Darius Olaru, apt pentru derby-ul cu Dinamo după accidentarea din prima etapă

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că oficialii grupării Dinamo Bucureşti nu vor să amâne meciul direct de sâmbătă, însă le-a transmis că au ghinion pentru că medieșeanul Darius Olaru şi Florinel Coman, jucători accidentaţi în prima etapă a Superligii, sunt apţi de joc.

Becali, care propusese amânarea deoarece nu a reuşit să închirieze Stadionul Steaua pentru acest meci, este extrem de optimist într-o victorie a formaţiei sale în derby, scrie Agerpres.

“Dinamo a zis că nu vrea să amâne meciul, cică ne-au văzut pe noi nepregătiţi. Aşa a zis Burcă (n.r. – antrenorul formaţiei Dinamo, Ovidiu Burcă). A zis că suntem noi nepregătiţi şi că ne bate. Bine, mă, să vedem. Ce să menajăm noi? Ghinionul lor e că sunt bine şi Olaru, şi Coman. Că ei credeau că nu sunt apţi. Dar şi-a revenit şi Olaru, deci vă daţi seama, vuiet. Vuiet mare va fi, jale mare şi tânguire multă va fi”, a menţionat finanţatorul.

Vlad Chiricheş ar putea fi transferat de FCSB în cazul în care va obţine calificarea în grupele Europa Conference League, a anunţat Becali.

“Stai să văd eu echipa, cum ne prezentăm, să văd cu cine cădem la sorţi şi în funcţie de asta să îl iau. Adică să fie riscul mai mic. Păi dacă ne calificăm atunci l-am luat a doua zi, că nu mai contează câteva sute de mii, că iei 7-8 milioane. Chiricheş te ajută mai departe, te ajută şi la câştigarea campionatului şi anul viitor în Champions League”, a precizat el.

Derby-ul FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, se va disputa la 22 iulie, de la ora 21:30, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button