DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Denis Ursu revine sub comanda lui Dumitru Solomon – ”Sunt bucuros că am revenit acasă”

Medieșeanul Denis Ursu revine la Mediaș după ce sezonul trecut a jucat pentru CSC 1599 Șelimbăr. Mijlocașul a bătut palma cu Șelimbăr în vara lui 2022, imediat după desființarea clubului Gaz Metan.

La doar 19 ani, Denis Ursu are 12 meciuri disputate în Liga 1 alături de Gaz Metan în sezonul 2021 – 2022. În perioada junioratului, Denis a fost antrenat de Dumitru Solomon și Claudiu Moldovan la Gaz Metan.

”Sunt bucuros că am revenit acasă. La Șelimbăr a fost foarte bine și sper că am crescut în jocul meu individual. Revenirea la Mediaș am făcut-o cu inima pentru a îmi ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor.

Sper să revenim în Liga 1

”A fost extrem de urât pentru noi, mai ales pentru juniorii care au crescut și debutat în Liga 1. Sper ca în puțin timp să ne reîntoarcem pe prima scenă fotbalistică din România.”

”Îi cunosc de când eram copil”

Denis Ursu a semnat cu formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță zilele trecute. Medieșeanul este convins că echipa va ajunge până în prima ligă.

”Colegii sunt pentru mine ca și niște frați, pe unii îi cunosc încă de când eram copil. Obiectivul este clar, cu toții vrem promovarea și sunt convins că vom promova” a declarat Denis Ursu pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button