FOTBALULTIMELE ȘTIRI

FC Hermannstadt în căutarea primei victorii cu Poli Iași

FC Hermannstadt întâlnește duminică, 23 iulie 2023, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou pe nou promovata Poli Iași.

Etapa trecută, formația pregătită de Marius Măldărășanu a pierdut la limită, scor 0 – 1 cu Farul lui Hagi. De cealaltă parte, elevii lui Leo Grozavu dispută primul meci pe teren propriu din acest an. În runda precedentă alb-albaștrii au pierdut în fața lui CFR Cluj, scor 2 – 0.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima odată pe 15 mai 2021, unde moldovenii au retrogradat în liga secundă după ce Sibiul s-a impus la limită, scor 0-1, după golul marcat de Baba Alhassan în minutul 78.

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu se așteaptă ca echipa gazdă să joace cu multă agresivitate, conform sitilului impregnat de tehnicianul moldovenilor, Leo Grozavu. ”Jucăm contra unei echipe nou promovată, dar care are un antrenor care pune accent pe determinare, agresivitate, ne așteptăm la asta. Cu siguranță stadionul va fi arhiplin, este o emulație odată cu promovarea lor, dar mergem acolo și ne dorim să câștigăm. Va fi un campionat echilibrat, cu multe echipe de tradiție, depinde de noi, vom munci, atitudine avem, îmi doresc personalitate din partea lor, pentru că am avut probleme sezonul trecut din această cauză”.

Antrenorul lui Poli Iași, Leo Grozavu speră într-un rezultat pozitiv în primul duel de pe teren propriu. ”Am discutat cu băieţii după partida de la Cluj. Nu a fost o partidă proastă din punct de vedere tactic, dar acele greşeli ne-au dat stare de neîncredere şi lipsă de atitudine. Am analizat adversarul de duminică. Hermannstadt este o echipă omogenă, o echipă care şi anul trecut ar fi pus mari probleme la intrarea în play-off dacă nu era depunctată. Este o echipă care nu s-a schimbat foarte mult de anul trecut şi mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Cred că am învăţat de la primul joc, unde am greşit şi ce nu trebuie să mai facem. Mă bazez pe dorinţa de revanşă a jucătorilor, ca evoluţie, pentru că la Cluj am fost foarte încrezători şi cred că puteam face mult mai mult. Sperăm ca în a doua etapă să avem mai mult noroc”, a precizat antrenorul Leo Grozavu.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button