SPORT ÎN ROMANIA

VIDEO Căpitalul lui FCSB, Darius Olaru după victoria cu Dinamo – ”Am reușit să marchez primul meu gol în acest sezon, sper să nu fie ultimul”

Medieșanul Darius Olaru, a declarat, sâmbătă seara, după victoria cu 2-1 în derby-ul cu Dinamo, că se bucură pentru cele trei puncte, însă a subliniat că a avut ceva emoţii pe final de meci după ce adversarii au reuşit să înscrie.

“Până la urmă rămâne un derby chiar dacă l-am jucat pe acest stadion cu mai puţini spectatori. Noi ne bucurăm că ne-am făcut treaba şi am obţinut cele trei puncte. Însă am avut ceva emoţii pe final. Trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru, să fim mai concreţi în faţa porţii, să marcăm la ocaziile pe care le avem. Ne doream să marcăm şi al treilea gol, dar nu a intrat. Până la urmă ne bucurăm că am marcat mai mult decât cei de la Dinamo”, a menţionat Olaru la postul Digisport.

“În prima repriză am intrat bine, am dominat jocul, am avut multe situaţii de a marca. Şi eu am reuşit să marchez primul meu gol în acest sezon. Sper să nu fie ultimul şi să continuăm pe drumul victoriilor. Cred că de vreo trei ani nu am mai început campionatul aşa de bine, cu două victorii. Eu cred că avem o echipă bună, omogenă şi sperăm să continuăm pe acest drum. Sperăm să avem rezultate bune atât în campionat, cât şi în Conference League”, a adăugat fotbalistul.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button