FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Un jucător cu 100 de meciuri în Liga 1 ar putea semna cu ACS Mediaș

Lotul formației pregătite de Doru Dudiță și Dumitru Solomon s-a reunit la începutul săptămânii trecute, mai exact pe 17 iulie. La antrenamentele alb-negrilor a participat și un fost jucător al Gazului Metan, Răzvan Trif.

Originar din Jidvei, județul Alba, Răzvan Trif a fost crescut la academia Gaz Metan, unde a și debutat pentru prima dată în Liga 1. Fotbalistul a mai jucat la CS Mioveni și Universitatea Cluj-Napoca, sezonul trecut. La doar 25 de ani, Răzvan Trif are 100 de meciuri jucate în Liga 1, unde a reușit să marcheze și 4 goluri.

În primul amical al verii pentru ACS Mediaș, tehnicianul Dumitru Solomon nu l-a folosit în partida pierdută scor, 1-3 cu Metalugistrul Cugir. ACS Mediaș va mai juca amicale cu Corvinul Hunedoara (29 iulie), Gloria Bistrița (5 august), Unirea Ungheni (12 august) și Metalurgistul Cugir (19 august).

Antrenorul secund al echipei ACS Mediaș, Doru Dudiță spune că echipa are nevoie de timp, pentru a fi reclădită pentru rigorile din Liga 3. ”Am făcut meci slab în prima repriză, am luat trei goluri pe greșeli individuale. A doua repriză am jucat mai bine, am dominat, am dat gol și am mai avut ocazii. Nu avem omogenitate, din păcate a trebuit să renunțăm la unii jucători buni care ne ajutau, pentru a face loc posturilor de juniori, care sunt obligatorii la acest nivel. Eu nu cred că este o regulă benefică pe termen lung” a spus Doru Dudiță.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button