HANDBALULTIMELE ȘTIRI

Lucru în echipă – Măgura Cisnădie și CSS Mediaș vor face o echipă de handbal de tineret

Echipa de handbal pregătită de Alexandru Weber, Măgura Cisnădie și echipa pregătită de Mihai Moldovan, CSS Mediaș au ajuns la un acord pentru formarea unei echipe de tineret.

Din sezonul următor al Ligii Naționale, 2023-2024, Federația Română de Handbal a obligat toate cluburile să aibă și echipă de tineret, urmând a înființa un campionat special pentru acestea. Dacă cluburile puternice au optat să aibă propriile echipe de tineret, o parte dintre formații, printre care și Măgura, au ales soluția unui parteneriat, care este mai puțin costistitor.

Mihai Moldovan: ”Startul va fi mai dificil”

Astfel, antrenorul Măgurii, Alex Weber a optat pentru un acord cu CSS Mediaș pentru formarea echipei de tineret, care va fi coordonată de tehnicianul Mihai Moldovan. Acesta va încropi o echipă de tineret care se va antrena la Mediaș, dar va juca meciurile oficiale la Cisnădie, sub egida Măgurii.

”Avem o relație foarte bună cu cei de la Măgura Cisnădie, cu Alex Weber, Bogdan Nițu și Roxana Gatzel și sunt convins că vom colabora foarte bine pentru echipa de tineret. Sunt câteva fete la CSS care termină junioratul, mai avem niște junioare mai mici și mai sunt câteva fete care locuiesc la Sibiu și se vor pregăti cu echipa mare a Măgurii. Startul cred că va fi un pic dificil, sunt copile tinere, dar sper să facem pași spre performanță. Trebuie să avem răbdare și lucrurile să se așeze pe făgaș normal, însă este nevoie de timp” a declarat Mihai Moldovan pentru Ora de Sibiu

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button