SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

FOTO Flori și aplauze la scenă deschisă pentru primii medaliați la Maribor

Cei patru le-au mulțumit pentru sprijin în primul rând antrenorilor, dar nu i-au uitat nici pe părinții și pe colegii care i-au încurajat din tribune, sau pe forurile sportive care le asigură condițiile de pregătire. Sărbătoriții și-au îndemnat colegii să le calce pe urme pentru că SE POATE să urci pe podium, chiar dacă nu te numeri printre favoriții la medalii.

Atleta din Mediaș, Alexandra Hudea a obținut medalia de bronz în prima zi de concurs, la proba de 3.000 de metri. (Detalii AICI)

Cu toții au dorit să împartă laurii cu tehnicienii care îi antrenează, iar Darius Coman i-a dedicat medalia antrenorului său care a primit-o cu lacrimi în ochi. Pentru prima dată în viață, toți cei patru au dat autografe pe tricouri oficiale TEAM ROMANIA.

Aplauze și felicitări a primit și antrenorul Cristian Eurgen Dragomir, oficialul lotului de atletism al TEAM Romania la FOTE Maribor 2023, care și-a aniversat o frumoasă vârstă. Emoționat ca pentru prima dată în viață și-a sărbătorit ziua de naștere în timpul unei competiții olimpice multisporturi a mulțumit tuturor pentru bucuria de a fi ÎMPREUNĂ.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button