FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Fundașul Kevin Ciubotaru, a lăsat-o pe Dinamo pentru FC Hermannstadt

Kevin Ciubotaru, în vârstă de 19 ani, s-a pregătit toată vara alături de Dinamo București, insă tânărul fotbalist se pare că a primit o ofertă mai bună din partea clubului de pe malul Cibinului, FC Hermannstadt.

Fapt care, spun surse autorizate ale Gazetei, i-a deranjat pe reprezentanții fotbalistului, care au acuzat lentoarea cu care Dinamo a tratat în ultimele două săptămâni legitimarea lui Ciubotaru, informează GSP.

Aceștia s-au simțit duși de nas de Dinamo și, cum situația lui s-a precipitat, au decis să-l direcționeze pe jucător spre alt club din Superligă. Kevin va ajunge la Hermannstadt, urmând să semneze cu sibienii joi, cel târziu vineri.

Două cluburi din Europa, Rapid Viena și o grupare din a doua ligă franceză, au intenționat să-l ia pe Ciubotaru în probe, dar Hermannstadt s-a angajat că-i va oferi un contract, iar părțile au ajuns la un acord verbal.

Născut la Roma, dar reprezentând România la naționalele de juniori, Ciubotaru nu a mai jucat până acum la vreo echipă din țară. A plecat din Italia de copil și s-a școlit în Austria, mai întâi la Rapid Viena, apoi la Admira Wacker. A fost la Parma Primavera, a trecut apoi în Albion, la Kinetic Academy, iar de la începutul lui 2022 până acum câteva zile a fost la Glasgow Rangers B.

Dar Kevin a bătut și ușile marilor cluburi, iar unele l-au avut în vizor. A fost la un trial la Chelsea în 2019, dar a recunoscut că ar fi fost un pas prea mare pentru acel moment. Un an mai târziu a încercat să semneze cu Tottenham, doar că neobținerea permisului de muncă i-a blocat transferul.

FOTO Kevin Ciubotaru © Instagram

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button