DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Țili Giuliano și-a prelungit contractul cu ACS Mediaș – ”Ionuț Buzean, ca un tată pentru mine”

Reprezentanții Asociației Club Sportiv Mediaș au anunțat în cursul zilei de ieri faptul că Țili Giuliano și-a prelungit contractul cu gruparea de pe malul Târnavei Mari. Refăcut după o accidentare care l-a ținut departe de teren mai bine de 8 luni, sibianul a declarat faptul că își dorește să marcheze cât mai multe goluri.

” “Am decis să rămân aici pentru familie, chiar dacă am mai avut alte oferte și am ales cu sufletul pentru a juca la echipa cu care tocmai am obținut o promovare. Mă simt foarte bine după o accidentare care m-a ținut 8 luni în afară terenului de joc.

Pe această cale țin să le mulțumesc tuturor celor din club, dar în special președintelui (Ionuț Buzean) care este că un tată pentru mine și care împreună cu cei din club mi-au oferit cele mai bune condiții pentru a mă putea recupera cât mai repede. Următorul sezon îl văd cu o accedere în playoff și de ce nu, o promovare.Personal aș vrea să marchez cât mai multe goluri și să ajut echipa să facă un sezon excelent.” a declarat Țili Giuliano într-un interviu pentru pagina oficială ACS Mediaș.

Până la accidentare, fotbalistul lui ACS Mediaș, Țili Giuliano Robert a marcat 10 goluri.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button