ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

VIDEO Sportivii de la CSS Sibiu la Campionatul Național de patinaj viteză pe role. Cristina Andrei – ”Ne-am pregătit toată vara”

Douăzeci și doi de sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu participă în perioada 10-14 august la finalele Campionatului Naținoal de patinaj viteză pe role la categoria copii, juniori și seniori.

Se anunță un campionat puternic și foarte aglomerat cu peste 250 de sportivi din întreaga țara, iar pregătira sportivilor sibieni decurge foarte bine. ”Ne-am pregătit toata vara, fără vacanta cu un stadiu de pregătire centralizat de 7 zile la munte, cu 2 antrenamente aproape zilnic. Avem un lot lărgit în această vară, pentru că ne gândim și la noua generație de copii care progresează frumos.”

Obiectivul stabilit pentru Campionatul Național

”Dorim să ne autodepăsim și să obținem rezultatele frumoase. Avem sportivi motivați pentru înalta performanță (Vlad Popa 16 ani – calificat la Cupele Mondiale de juniori), iar la fete stăm aici foarte bine unde Băcila Anastasia, campionaă absolută la junioare, deține și ea două recorduri naționale pe gheață la 1.000 de metri și 1.500, realizând deja baremele pentru Cupele Mondiale la 12 ani.” a declarat antrenoarea Cristina Andrei,

Sibiul are potențial

”Voina Sofia, Dorobanțu Stefania și Baghiu Elisa au făcut un salt frumos. Sibiul are potențial și cred că oficialitățile locale ar trebui să facă ceva pentru acești copii cu mare perspectivă în patinajul de viteză. Am ajunt la aceste performanțe notabile datorită susținerii financiare a unor oameni care cred în performanța copiilor” a mărturisit pe final profesoara Cristina Andrei.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button