FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Voința Sibiu transferă pe bandă rulantă

Voința Sibiu a început transferurile pentru sezonul 2023-2024 cu Mario Goia, Adrian Șulea și Rareș Iaru. Voința Sibiu are un lot tânăr și talentat, care are potențialul de a face o figură frumoasă în sezonul 2023-2024.

După remiza 1-1 cu CSM Unirea Alba Iulia, un joc de pregătire unde alb-verzii au făcut fața adversarului foarte bine pregătit. Au anunțat transferul lui Mario Goia. ”Nu e Mario Balotelli, dar nu ne-am supăra dacă ar fi Super Mario al nostru în noul sezon.  Mario Goia e voințar încă 3 ani, iar bucuria noastră sperăm să fie dublată de jocuri cât mai bune ale acestuia.” au scris reprezentanții clubului pe Facebook.

În cursul zilei de luni, 7 august 2023, Voința Sibiu a anunțat transferul lui Adrian Șulea. Adrian a jucat în sezonul trecut la ACS Mediaș unde a reușit să marcheze 5 goluri.

Rareș Iaru, este ultimul transfer anunțat de formația alb-verde. La nici 21 de ani, fotbalistul are ceva examene serioare în Liga a III-a. ”Ne bucurăm că este jucătorul nostru și îi dorim să aibă lipici la meciuri reușite. Bun venit ,Rareș Iaru!”

Sursă foto: Sportul Sibian

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button