DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Alex Curtean, manager sportiv la ACS Mediaș – ”Încercăm să facem o echipă cât mai competitivă” (video)

Alex Curtean, sibianul care are în palmares o Cupă a României și cu o Supercupă a României, ambele câștigate cu Dinamo, s-a retras din activitatea fotbalistică în această vară la vârsta de 36 de ani.

De asemenea, fostul jucător al Gazului Alexandru Curtean ocupă în prezent funcția de maneger sportiv la ACS Mediaș.

Curtean a jucat la Mediaș între 2003-2009, dar și în sezoanele 2014-2015 și 2018-2019. La 36 de ani, după ce a jucat sezonul trecut la CS Comunal Șelimbăr (Liga 2) și Corvinul Hunedoara (Liga 3), sibianul a pus capăt carierei de fotbalist, deși i s-a propus prelungirea acordului. În cariera sa, Alexandru Curtean a evoluat pentru Poli Timișoara, Dinamo, Botev Plovdiv (Bulgaria), ACS Poli Timișoara, Atyrau (Kazakhstan) și FC Hermannstadt.

”Suntem o echipă nou înființată, avem doar un an de zile, am reușit promovare din primul an. O să fie cu totul și cu totul alt nivel, ne tot organizăm și reorganizăm pentru ce va urma. Încercăm să facem o echipă cât mai competitivă. Obiectivul echipei este să creștem de la an la an, în momentul acesta trebuie să facem cunoștință cu Liga a III-a.” a declarat Alex Curtean pentru portalul de știri ReVestea.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button