DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș ar putea juca la Dumbrăveni meciurile de pe teren propriu – ”Nu știm unde vom juca cu exactitate”

Nou promovata în Liga 3, ACS Mediaș va disputa primul duel din noul sezon pe 26 august 2023, cu CSM Unirea Alba IuliaFormația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță se află probabil în cea mai grea serie din Liga a III-a, a mărturisit președintele clubul alb-negru, Ionuț Buzean.

”Mai sunt câteva zile și vom disputa primul meci pe teren propriu în compania Unirii Alba Iulia, o echipă cu pretenții care are obiectiv promovarea. Așteptările noastre sunt mari, deoarece toți cei care suntem în staff suntem obișnuiți cu performanța. Suntem probabil în cea mai grea serie de Liga 3, cu toții ne dorim să ajungem sus într-un timp scurt.”

Mediașul ar putea juca la Dumbrăveni

”Nu știm unde vom juca cu exactitate. Cel mai probabil meciurile de pe teren propriu o să le jucăm la Dumbrăveni. Terenul 8 Mai încă nu este omologat și mai sunt multe de pus la punct pentru a obține pentru un meci de Liga 3. De terenul mare nici nu se pune problema.. este trist că vin alte echipe din alte orașe și sunt lăsate să joace. Țin încă odată să precizez că administrez un club care are în componență aproape 500 de copii. Dacă companiile de stat nu susțin o astfel de activitate, atunci nu este de mirare de ce fotbalul românesc este la nivelul actual.

Fără bani nu putem face nimic

”Avem discuții cu diverși jucători, însă, atâta timp cât nu există o certitudine în privința finanțării nu putem face nimic. Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, fără ei nu am fi reușit să fim astăzi în Liga 3. Îmi doresc să vină alături de noi în număr cât mai mare, este singura cale prin care putem atrage finanțări.

Vineri, 18 august 2023, alb-negrii vor disputa un meci de pregătire împotriva echipei antrenate de Cosmin Vâtcă, Voința Sibiu. Partida este programată pentru ora 18.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button