DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Portarul Sebastian Ciuperceanu după re(venirea) la Mediaș: ”Prin noul proiect putem duce mai departe tradiția Gazului”

Sebastian Ciupercean, a fost unul dintre portarii de bază a Gazului Metan în perioada junioratului și senioratului. Goalkeeperul medieșean are un CV destul de important. Primul contact cu fotbalul a fost la Clubul Sportiv Școlar din Mediaș.

Sebastian se întoarce la Mediaș după aproximativ 4 ani de la despărțirea de Gaz Metan. Ultima oară, Ciuperceanu a îmbrăcat tricolul formației Gloria Albești, conform transfermarket.

Mi-am dorit să revin acasă

”În primul rând mi-a plăcut proiectul, este un proiect serios și mi-am dorit să revin acasă. Am fost dezamăgit după desființarea Gazului Metan, nu merita să se întample așa ceva, pentru că era o echipă de tradiție, dar prin noul proiect putem duce mai departe tradiția Gazului”

Ne dorim rezultate cât mai bune

”Îi cunosc pe majoritatea colegilor, atmosfera este una bună, văd multă determinare în vestiare și ne dorim cu toții rezultate cât mai bune. Obiectivul meu personale este să joc cât mai mult, să ajut echipa și să fiu sănătos. Este o serie destul de dificilă cu multe echipe bune, dar o să muncim să ne clasăm cât mai sus” a mărturisit Sebastian Ciuperceanu pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button