ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Darius Olaru, după eliminarea din Conference League: ”Am simțit arbitrul de partea lor, dar nu căutăm scuze”

După eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2 la general, meci din turul trei preliminar Conference League, Darius Olaru a spus că penalty-ul din care a înscris Marcus Ingvartsen ar fi putut să fie trecut cu vederea.

După meciul pierdut de la Farum, Darius Olaru, căpitanul bucureștenilor, l-a acuzat pe kosovarul Genc Nuza, arbitrul central al partidei, că ar fi fost de partea formației daneze.

„E o înfrângere cu gust amar. Din păcate nu am reuşit în această seară să facem un joc mai bun şi să ne calificăm mai departe. Era unul dintre obiectivele din acest sezon. Dar mergem acasă şi trebuie să ne refacem, pentru că în trei zile avem meci şi trebuie să arătăm mult mai bine.

Cred că faza penalty-ului a cam decis acest meci. Am avut câteva situaţii foarte bune de a marca, ştiam că o să avem oportunităţi pe contraatac, trebuia să fim mai concreţi în faţa porţii şi trebuia să marcăm la ocaziile pe care le-am avut. Din păcate nu am reuşit, iar după acel penalty ne-am cam pierdut puţin organizarea şi s-a văzut.

Cam uşor acordat, dar a fost o tragere, eram foarte aproape de fază. Dar cred că dacă la Bucureşti s-a trecut peste acele faze, se putea trece şi în această seară. Am simţit un pic arbitrul de partea lor în această seară, dar asta este, nu căutăm scuze. Trebuie să mergem acasă şi să ne pregătim pentru meciul cu Poli Iaşi.

Am schimbat şi sistemul la pauză, trebuia să marcăm. Am lăsat mai multe spaţii în apărare şi asta aşteptau ei. Odată ce intram în acest joc, ştiam că dacă au spaţii profită foarte bine de el. Normal, ăsta este jocul lor. Trebuie să ridicăm capul şi să continuăm în campionat pentru că am început o treabă foarte bună şi să continuăm la fel. Vrem titlul în acest sezon”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului, potrivit AS.ro, scrie ProSport.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button