FOTBAL

FC Hermannstadt joacă luni la Sibiu cu U Cluj

Șapte puncte au scos sibienii în acest sezon, victorii cu Poli Iaşi (3-1, deplasare), UTA Arad (2-1, acasă) şi remiză în ultima rundă, 1-1 la Sf. Gheorghe.

De partea cealaltă, “şepcile roşii” vin după un meci pierdut dramatic, 3-4 cu rivala CFR Cluj, după ce au condus cu 2-0. Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în sezonul precedent, de trei ori, şi de fiecare dată s-a impus gruparea clujeană. Cea mai recentă dispută directă în SuperLiga României a avut loc pe 19 mai 2023, FC Hermannstadt – Universitatea Cluj 1-2, goluri marcate de Raul Opruţ, respectiv Ovidiu Bic şi Dan Nistor.

Media de vârstă a FC Hermannstadt – 25 ani şi 7 luni, în timp ce Universitatea Cluj – 24 ani şi 11 luni.

Potrivit site-urilor de specialitate valoarea totală de piață a celor 31 de fotbaliști legitimați la A.F.C.Hermannstadt este de 9,8 milioane de euro, a noua medie din Superliga. Cel mai bine cotat fotbalist este atacantul Daniel Paraschiv, cu o cotă de piață de 800.000 euro.

Valoarea totală de piață a celor de la U Cluj este de 9,95 milioane euro (transfermarkt.com), a opta medie din Superliga. Cel mai bine cotat fotbalist este atacantul Ianis Stoica – 750.000 euro.

Se vor întâlni echipele cu cei mai puţini străini utilizaţi în primele șase runde, Universitatea Cluj – 2, FC Hermannstadt – 4.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button