DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

ACS Mediaș vrea puncte la Cugir. Ionuț Buzean: ”Sunt convins că în viitorul apropiat vor veni și golurile”

ACS Mediaș joacă vineri, 1 septembrie 2023, de la ora 17:00, în runda cu numărul 2 a Ligii a III-a, cu CS Metalurgistul Cugir.

Etapa trecută, gruparea pregătită de Mihai Ianc, ACS Mediaș a terminat la egalitate scor 0 – 0, partida cu CSM Unirea Alba Iulia. De cealaltă parte, CS Metalurgistul Cugir joacă din nou de teren propriu, insă moralul este ridicat în urma victoriei, scor 1-0 cu CSM Avântul Reghin.

Președintele clubului de pe malul Târnavei Mari, Ionuț Buzean este convins că în viitorul apropiat vor veni și golurile pentru formația pregătităde Mihai Ianc.

Remiză albă în prima etapă

”A fost un joc bun în prima etapă, și aici mă refer la atitudinea și agresivitatea pe care au avut-o băieții în teren. Nu cred că echipa din Cugir luptă pentru promovare, însă este cert faptul că formează o echipă omogenă care în ultimii ani a fost fruntașă în Liga 3. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci indiferent de adversar.” a mărturisit președintele ACS Mediaș înaintea meciului cu Cugir.

Vor venii și golurile

”Primul nostru joc oficial a fost cu totul diferit față de jocurile de pregătire. Am fost mai organizați și mai focusați pe aspectele tactice. Sunt convins că în viitorul apropiat vor veni și golurile, iar atunci vom aborda jocurile cu o altă încredere” a declarat Ionuț Buzean, președintele ACS Mediaș.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button