ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

Sibianul Victor Cornea eliminat de la US Open în primul tur

Victor Cornea, singurul reprezentant masculin al României la US Open, a părăsit miercuri competiția, după ce, alături de partenerul său, sârbul Nikola Cacic, a fost învins în primul tur la Grand Slam-ului de la Flushing Meadows de perechea Robin Haase (Olanda)/ Nikola Mektic (Croația), relateaza Mediafax.

Favorită numărul 16, perechea croato-olandeză a câștigat în trei seturi, în supertibreak, cu 6-2, 6-7 (5), 7-6 (6), la capătul unui meci ce a durat 2 ore și 33 de minute.

După un prim set pierdut clar, Cornea și Cacic au reușit să egaleze situația în tiebreak-ul setului doi, în care niciuna din cele două cupluri nu a reușit break-ul.

În decisiv, s-a repetat scenariul din setul doi, fără break de nicio parte, cu toate că Cornea și Cacic au avut o minge de break nefructificată, la 3-3.

În supertibreak, Haase și Mektic s-au desprins de la 3-2 la 9-4 și au valorificat a treia minge de meci, asigurându-și un loc în turul doi. Pentru prezența pe tabloul principal, Cornea și Cacic sunt recompensați cu un cec de 22.000 dolari.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button