SPORT ÎN ROMANIAULTIMELE ȘTIRI

Aur pentru Daniel Natea la Campionatul Mondial de Sambo pe plajă

Echipa României a făcut istorie la Campionatul Mondial de Sambo pe Echipe 2023, câștigând medaliile de aur în finala împotriva Kazahstanului. Este prima dată când o țară din afara Rusiei câștigă această competiție.

Sibianul Daniel Natea a cucerit aurul după cele cinci meciuri la individual. Sportivul legitimat la CS Dinamo București a trecut de adversari înainte de termen. Victoria României asupra Rusiei la Campionatul Mondial de Sambo pe Echipe 2023 este o realizare cu adevărat impresionantă. Rusia este una dintre cele mai puternice națiuni din sambo, fiind campioana mondială de 10 ori consecutive.

Cu această victorie, România a arătat că este o forță de temut în acest sport. Este o realizare care va fi celebrată de fanii români de sambo pentru mulți ani de acum înainte.

România a fost condusă de Bianca Prodan, care a câștigat medalia de aur la individual la categoria +72 kilograme. Prodan a fost, de asemenea, un membru important al echipei de sambo pe plajă a României, care a câștigat medaliile de aur la categoria mixtă.

Echipa României a fost formată din Volha Maleika, Bianca Prodan, Daniel Natea, Cristina Blanaru, Kyrystyna Bondar, Gabriel Rima și Bodirlau Cristian.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button