BASCHETULTIMELE ȘTIRI

CSU Sibiu, favorită la câştigarea grupei în Cupa României

CSU Sibiu, medaliata cu bronz în sezonul precedent din LNBM, va avea un sezon diferit, noutatea reprezentând-o participarea în FIBA Europe Cup, pe lângă întrecerile interne. Echipa sibiană a continuat înțelegerea cu Tomas Rinkevicius și a adus patru transferuri, trei dintre cei ajunși în această vară la Sibiu având experiență în meciurile cu miză mai mare.

CSM Constanța, semifinalista ediției precedente, va beneficia de avantajul terenului propriu în încercarea obținerii unei noi calificări. Echipa dobrogeană a suferit o serie de schimbări în această vară, atât la nivelul băncii tehnice, unde Dan Fleșeriu a revenit în Liga Națională, cât și în cazul lotului, unde au ajuns americanii Jorden Duffy, Cedric Henderson Jr., Bryan Griffin și Kyndahl Hill, relatează baschet.ro

CS Vâlcea 1924, nou-promovată în LNBM, a continuat colaborarea cu Hristu Șapera și a fost activă pe piața transferurilor. Echipa din Zăvoi a adus cinci jucători străini, Stephaun Branch, Wesley Harris, Peter Olisemeka, Isaiah Williams și Zoran Paunovic.

Grupa pare echilibrată, iar CSU Sibiu are prima șansă la calificare, având în vedere experiența și calitatea lotului. Cu toate acestea, CSM Constanța și CS Vâlcea 1924 au potențialul de a-i pune probleme sibienilor.

Partidele vor fi în direct pe FRB TV, după următorul program:

  • Vineri, 15 septembrie, ora 19.00 – CSU Sibiu vs. CSM Constanța
  • Sâmbătă, 16 septembrie, ora 19.00 – CS Vâlcea 1924 vs. CSU Sibiu
  • Duminică, 17 septembrie, ora 19.00 – CSM Constanța vs. CS Vâlcea 1924

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button