BASCHETULTIMELE ȘTIRI

CSU Sibiu, în căutarea calificării în Final Eight-ul Cupei României

BC CSU Sibiu va începe sezonul competițional 2023/2024 cu un turneu de calificare în Final Eight-ul Cupei României. Echipa sibiană va disputa două meciuri la Constanța, în perioada 15-16 septembrie.

În prima fază a Cupei României, cele 18 echipe participante sunt împărțite în șase grupe, fără capi de serie. Câștigătoarele grupelor, plus cele mai bune două echipe clasate pe locul doi, vor avansa în Final Eight.

BC CSU Sibiu a fost repartizată în Grupa F, alături de CSM Constanța și CS Vâlcea 1924. Sibienii vor disputa primele două meciuri ale turneului, pe 15 septembrie împotriva Constanței și pe 16 septembrie împotriva Vâlcii.

CSM Constanța este o echipă care a suferit o schimbare radicală în această vară. Echipa de la malul mării are un nou antrenor, pe Bogdan Petrișor, și a adus o serie de jucători străini noi, printre care Jorden Duffy, Cedric Henderson Jr., Bryan Griffin și Kyndahl Hill.

CS Vâlcea 1924 este o echipă nou promovată în Liga Națională. Echipa antrenată de Hristu Șapera a impresionat în sezonul de pregătire, învingând Sibiul la Memorialul Elemer Tordai.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button