BASCHETULTIMELE ȘTIRI

BC CSU Sibiu, cu un Yordan Minchev de excepție, se califică în Final 8-ul Cupei României

BC CSU Sibiu a câștigat ambele meciuri din turneul de calificare în Cupa României, cu CSM Constanța și CS Vâlcea 1924, și s-a calificat în Final 8.

În primul meci, BC CSU Sibiu a început bine și a condus în prima jumătate, dar constănțenii au revenit în al treilea sfert și au condus la pauză. În ultimul sfert, BC CSU Sibiu a reușit să revină și să câștige meciul. Monyea Pratt a fost omul meciului cu 17 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive.

În al doilea meci, BC CSU Sibiu a câștigat cu o diferență mare în primul sfert și a continuat să conducă în al doilea sfert. CS Vâlcea a revenit în al treilea sfert, dar BC CSU Sibiu a câștigat din nou în ultimul sfert. Yordan Minchev a fost principalul marcator cu 22 de puncte, inclusiv un double-double cu 10 recuperări și 3 pase decisive.

Cu aceste două victorii, BC CSU Sibiu este una dintre echipele favorite la câștigarea Cupei României în acest sezon. Echipa are un lot echilibrat și un antrenor cu experiență, iar rezultatele din turneul de calificare sunt un semn bun pentru ceea ce urmează.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button