SPORT ÎN ROMANIA

UEFA Academy Summit, o inițiativă a FRF de a promova educația în fotbal

Federația Română de Fotbal organizează un eveniment dedicat absolvenților cursurilor UEFA Academy, care va avea loc la București, în zilele de 22 și 23 septembrie.

Evenimentul, intitulat UEFA Academy Summit, va reuni peste 300 de participanți din întreaga lume, printre care foști fotbaliști, antrenori, manageri și oameni de afaceri din domeniul sportului.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să participe la conferințe și workshop-uri despre viitorul fotbalului, bună guvernanță și schimbările din industria fotbalistică. De asemenea, vor avea ocazia să se întâlnească și să interacționeze cu alți absolvenți ai cursurilor UEFA Academy.

Tema generală a evenimentului este “Împreună”, reflectând dorința de a aduce la un loc absolvenți din diverse domenii conexe fotbalului pentru a se conecta și a învăța unul de la celălalt.

Evenimentul este organizat de UEFA Academy, UEFA Academy Alumni Board și Federația Română de Fotbal. Cu ocazia evenimentului, va fi anunțată și noua componență a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenților UEFA Academy.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button