FOTBALULTIMELE ȘTIRI

FCSB, pregătită pentru un test dificil la Sibiu: „Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”

Elias Charalambous a declarat că meciul cu FC Hermannstadt, restant din etapa a 5-a a Superligii, ar putea fi mai dificil decât cel cu Farul Constanța, câștigat cu scorul de 1-0.

„Un alt meci dificil la distanță de câteva zile. Vom avea un meci foarte dificil, cu o echipă bine organizată. Vom merge acolo să dăm tot ce avem mai bun şi pentru a obţine cele trei puncte. Au jucători în formă bună, nu va fi uşor, poate va fi chiar mai greu decât ultimul nostru meci. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga cele trei puncte, foarte importante pentru restul sezonului”, a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot s-a arătat mulţumit de calitatea jucătorilor săi, având astfel posibilitatea să folosească sistemul de rotaţie în cadrul echipei.

„Sunt fericit că avem o echipă bună, cu jucători valoroşi care s-au adaptat bine. Sunt bucuros că putem face acest sistem de rotaţie în acest tip de meciuri, pentru ca echipa să fie revigorată. Arată în fiecare săptămână că sunt jucători de calitate, golurile sunt marcate de diferiţi jucători, sunt bucuros că găsim soluţii prin diverşi jucători”, a spus Charalambous.

Întrebat despre posibilitatea realizării transferului fundaşului Reeve Frosler, de la Kaizer Chiefs, din Africa de Sud, Charalambous a spus că nu este nimic perfectat şi că urmăreşte mai multe tipuri de jucători.

„Pentru moment nu vreau să discut astfel de lucruri, pentru că acum sunt concentrat pe meci. Când vom şti ceva oficial, vom comunica, acum nu este nimic oficial. Urmărim diferite tipuri de jucători, vedem mulţi jucători. Acum nu este nimic concret. Avem nevoie de diferite tipuri de jucători pentru că sezonul este lung. Cred că o echipă mare trebuie să dispună de mai multe soluţii”, a precizat Charalambous.

El a precizat că pentru meciul cu AFC Hermannstadt Alexandru Băluţă şi Alexandru Pantea sunt apţi de joc, în schimb Vlad Chiricheş va lipsi pentru o perioadă mai lungă.

Referitor la penalty-ul primit de formaţia sa în partida cu Farul Constanţa, tehnicianul a afirmat că în opinia sa a exista contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut.

„Nu îmi place să discut despre arbitraj. Vă spun sincer că am văzut contact, nu ştiu dacă a fost mai mare sau mai mic, dar dacă a fost contact, înseamnă că e penalty. În rest nu vreau să comentez deciziile arbitrului. Nu este meseria mea să discut despre arbitraj”, a afirmat Charalambous.

Elias Charalambous a precizat totodată că în acest moment nu are nicio ofertă de a antrena la o altă echipă şi că este fericit la FCSB.

„În ceea ce mă priveşte vă spun că sunt foarte fericit aici, sunt foarte concentrat pe obiectivele noastre.Vrem să câştigăm campionatul şi sunt foarte motivat. Sunt fericit să fiu aici, asta e tot ceea ce contează. Nu ştiu ce se va întâmpla dacă va veni o ofertă, dar în acest moment nu am nimic, nimeni nu mă vrea în acest moment”, a mai spus Charalambous.

Partida restantă din cadrul etapei a 5-a a Superligii dintre FC Hermannstadt şi FCSB se va disputa, joi, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button