FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Șelimbăr și Gloria Bistrița, într-un meci de foc pe stadionul “Măgura” din Cisnădie

CSC 1599 Șelimbăr, lider în Liga 2 după 6 etape, cu 16 puncte, se va confrunta cu Gloria Bistrița, vineri, 22 septembrie, de la ora 16:00, pe stadionul “Măgura” din Cisnădie.

Etapa trecută, “călăreții-roșii” au terminat la egalitate partida cu CSM Slatina, scor 0-0, după o partidă destul de dificilă. De cealaltă parte, Gloria Bistrița vine la Sibiu cu moralul ridicat, după victoria cu 1-0 cu CSM Alexandria.

Într-un interviu acordat pentru SportînSibiu, directorul general Cornel Stănilă a declarat că echipa sa se pregătește intens pentru acest meci important.

“Suntem lideri după 6 etape datorită unui efort comun din partea jucătorilor, staff-ului tehnic și conducerii. Ne-am propus să fim sus, iar acest lucru se datorează echilibrului și liniștii din cadrul echipei”, a spus Stănilă.

“Am jucat trei meciuri până acum la Cisnădie, iar interesul publicului crește de la meci la meci. Este plăcut să ai suporterii aproape și sperăm să vină din ce în ce mai mulți alături de echipă. Avem nevoie de sprijinul lor ca să rămânem acolo sus în clasament. Sunt convins că sunt mândrii de echipa lor și de locul ocupat în clasament”, a mai spus directorul general al CSC 1599 Șelimbăr.

CSC 1599 Șelimbăr se va confrunta cu o echipă puternică, care și-a propus promovarea în Superligă. Cu toate acestea, echipa din Sibiu este încrezătoare că poate obține o victorie care să o ajute să rămână în fruntea clasamentului.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button