BASCHETULTIMELE ȘTIRI

CSU Sibiu și CS Vâlcea se întâlnesc din nou. Tomas Rinkevicius: ”Nu suntem încă în cea mai bună formă”

Echipa sibiană se pregătește pentru startul sezonului 2023/2024 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, care va avea loc luni, 25 septembrie, cu începere de la ora 19:00, în Sala Transilvania.

Primul adversar al BC CSU Sibiu este CS Vâlcea 1924, o echipă cu care s-a întâlnit deja de două ori în ultimele săptămâni. În prima confruntare, din cadrul finalei Memorialului Elemer Tordai, echipa vâlceană s-a impus cu scorul de 81-76. La doar câteva zile distanță, în Cupa României, BC CSU Sibiu a câștigat clar, cu scorul de 86-71.

În ambele meciuri, fiecare echipă a avut câte un absent important din lot. Kyle Adnam nu a evoluat în meciurile de la Memorialul Elemer Tordai, în timp ce Zoran Paunovic a lipsit la meciul de cupă.

În afara meciurilor împotriva echipei vâlcene, BC CSU Sibiu a mai jucat un meci oficial în turneul de cupă de la Constanța, unde a învins echipa gazdă, CSM Constanța, cu scorul de 84-80.

Jucătorul BC CSU Sibiu, Pavlin Ivanov, a declarat înainte de meci că se așteaptă la un joc dificil, dar că echipa sa este pregătită să câștige.

„O să fie un joc foarte greu fiindcă am jucat deja împotriva lor de două ori. Ne cunoaștem foarte bine, așa că mă aștept la un meci dificil. Publicul ne-a arătat că poate fi foarte nebun, dar și foarte prietenos cu noi. Sper că îi vom face fericiți. Mă aștept să fie măcar ca la turneul amical. Sper să păstrăm forma bună. Ne pregătim pentru meciul cu Vâlcea și sper să continuăm să câștigăm. Pas cu pas, avem încă două zile să pregătim jocul și eu cred că putem câștiga”, a spus Ivanov.

Antrenorul principal al BC CSU Sibiu, Tomas Rinkevicius, a declarat că echipa sa se pregătește intens pentru meciul împotriva echipei vâlcene.

„Ne pregătim pentru Vâlcea. Va fi al treilea meci împotriva lor în acest sezon. Este o echipă bună, foarte motivată, cu străini buni și sunt foarte talentați ofensiv, în special în rândul străinilor. Sigur, sunt o echipă nouă, cu o motivație foarte mare. Mereu joacă cu o inimă mare. Noi continuăm să ne pregătim, nu suntem încă în cea mai bună formă, încă încercăm să ne conturăm jocul de la zi la zi, de la antrenament la antrenament, muncim din greu și sper că totul va fi bine”, a declarat Rinkevicius.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button