FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Darius Olaru după victoria cu Sepsi: ”Nu mă gândesc la titlul de golgheter”

Darius Olaru a fost unul dintre jucătorii decisivi în victoria categorică a FCSB-ului cu Sepsi, 5-2, din etapa a 20-a a Ligii 1. Mijlocașul a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă, iar după meci a vorbit despre partida disputată.

„A fost o partidă dificilă, mai ales că veneam după un semi-eșec la Sibiu. Trebuia să câștigăm în această seară și să rămânem lideri. Ne bucurăm că ne-au intrat golurile! Am intrat foarte bine montați, dar am avut și câteva emoții când s-au apropiat la un gol. Totuși, am controlat jocul pe toată durata partidei”, a spus Darius Olaru.

FCSB a jucat în șase zile trei meciuri, iar Olaru a recunoscut că este important ca echipa să se refacă rapid pentru meciul de la Oradea, din Cupa României.

„Am jucat în șase zile trei meciuri și sperăm să ne facem treaba bine și la Oradea, să câștigăm pentru că și Cupa României este un obiectiv. Ne va aștepta un joc foarte greu și cu U Cluj”, a mai spus Darius Olaru.

Mijlocașul a avut și un mesaj de susținere pentru Dawa, care a comis o eroare în timpul meciului.

„Suntem alături de Dawa și sper să treacă peste toate cât mai repede. Nu cred că acea greșeală arată ceea ce face el pentru echipă. Nu mă gândesc la titlul de golgheter, sper să rămână Andrea (n.r. Compagno) pentru că anul trecut a fost ratat la mustață și-l va obține anul aceasta”, a mai spus Darius Olaru.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button