SPORT ÎN ROMANIA

Federația Română de Ciclism anunță amânarea Turului României

Federația Română de Ciclism a anunțat, joi, 28 septembrie 2023, că ediția din acest an a Turului României a fost reprogramată pentru 2024.

“Din motive independente de organizatori și parteneri, Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism a decis amânarea ediției din acest an și reluarea competiției în 2024”, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Federația Română de Ciclism a precizat că a încercat să găsească o soluție pentru a organiza ediția din acest an, dar perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului a făcut imposibilă continuarea demersurilor de organizare și contractare a furnizorilor necesari în timp util.

“Din dorința de a duce mai departe tradiția Turului României și de a îi asigura o continuitate firească, am amânat această decizie până în ultimul moment posibil, timp în care au fost întreprinse numeroase eforturi de rezolvare a situației. Cu toate acestea, perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului ne pune în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare și contractare a furnizorilor necesari în timp util”, a precizat Federația Română de Ciclism.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button