BC CSU Sibiu, în fața lui CSM CSU Oradea, una dintre favoritele la titlu

BC CSU Sibiu va disputa primul său meci pe teren străin în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 – ediția 2023/2024, pe 4 octombrie, la Oradea.

Trupa antrenată de Tomas Rinkevicius a început sezonul cu două victorii în Cupa României, unde a trecut de CSM Constanța și CS Vâlcea 1924. Prima etapă de campionat ne-a adus-o în față tot pe CS Vâlcea 1924, într-un joc desfășurat la Sala Transilvania. Echipa vâlceană s-a dovedit o nucă tare în primele trei sferturi ale partidei, dar băieții noștri au găsit cheia victoriei și finalul a fost fără emoții, scor 91-78.

De partea cealaltă, CSM CSU Oradea nu a debutat încă în LNBM. Bihorenii au avut un start mai greoi și au pierdut la 20 de puncte meciul cu U BT Cluj-Napoca. Formația antrenată de Cristian Achim s-a revanșat după 48 de ore când a învins-o pe Dinamo la o diferență de 82 de puncte și a reușit astfel să se califice în Final 8-ul Cupei României.

CSM CSU Oradea este considerată una dintre favoritele la câștigarea campionatului în această ediție. Echipa are un lot puternic, cu jucători de valoare, atât români, cât și străini.

Exit mobile version