Declarații

ACS Mediaș, cea mai bună defensivă. Fabio Blaga: ”Sunt conștient că acest post se poate pierde oricând”

ACS Mediaș, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii a III-a, Seria 9, va juca vineri, pe stadionul “Gaz Metan 2”, împotriva celor de la Industria Galda, ocupanta locului 6.

Alb-negrii revin pe teren propriu după o victorie la limită, scor 0 – 1, cu CS Gloria Bistrița, iar de cealaltă parte Galda vine pe malul Târnavei Mari după o remiză, scor 2 – 2, cu CS Metalurgistul Cugir.

În seria 9, Liga a III-a, formația pregătită de Mihai Ianc este singura echipă cu cele mai puține goluri primite după 7 etape disputate. Mediașul a încăsat doar 3 goluri și a marcat 9.

Contactat de SportînSibiu, Fabio Blaga, portarul celor de la ACS Mediaș, a vorbit despre rolul de goalkeeper și despre faptul că acest post poate fi pierdut oricând.

“Mă simt foarte bine în rolul de portar al ACS-ului, sunt foarte încrezător și sper ca în continuare eu și echipa să avem prestații foarte bune. Sunt conștient că acest post se poate pierde oricând, așa că munca este cheia succesului. Nu este niciun secret (…) totul face parte din concentrare și comunicarea din teren”, a declarat Fabio Blaga.

Portarul alb-negru a vorbit și despre meciul cu Industria Galda.

“Trecerea de la Liga a IV-a la Liga a III-a a fost una destul de grea, echipele sunt mult mai puternice, dar muncim în continuare și ne vedem de drumul nostru. Meciul cu Industria Galda este unul foarte important, un meci pe care îl tratăm cu seriozitate și sperăm să câștigăm cele 3 puncte”, a spus Fabio Blaga.

“Sentimentul de a juca pentru echipa orașului este unul de nedescris (…) Este un pas foarte important pentru mine și trebuie să muncesc în continuare pentru a aduce această echipă unde îi este locul”, a concluzionat Fabio Blaga.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button