FOTBAL

Decizie dificilă. ACS Mediaș va juca doar vinerea – Ionuț Buzean: ”Avem o singură bază unde ne desfășurăm activitatea”

ACS Mediaș a anunțat că va disputa toate meciurile de acasă din Liga 3 doar vinerea, la orele 14:00 și 15:00, se arată într-un mesaj postat de Suporteri ACS Mediaș pe pagina de Facebook.

Decizia a fost luată din cauza faptului că suma de 7.000 de euro plus TVA pe meci, solicitată de Transgaz pentru închirierea arenei, este imposibil de plătit pentru o echipă din Liga 3.

În plus, sâmbăta și duminica sunt programate mai multe meciuri ale grupelor de juniori la ACS Mediaș, astfel că arena este ocupată în aceste zile.

Contactat de SportînSibiu, președintele clubului, Ionuț Buzean, a confirmat că ACS Mediaș are doar o singură bază pentru toate grupele de fotbal, de la juniori la seniori.

“Din păcate, avem o singură bază unde ne desfășurăm activitatea și trebuie să permitem tuturor grupelor să își susțină competitia în condiții optime. Am discutat cu cei de la Transgaz, care dețin arena, însă nu am ajuns la niciun consens privind tariful de închiriere”, a declarat președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button