Connect with us

ALTE SPORTURI

CS Vektor Șelimbăr, amendat cu 3,5 milioane de lei pentru abuzuri în tenis

Redacția SportînSibiu

Published

on

Clubul de tenis CS Vektor Șelimbăr a fost obligat de Curtea de Apel București să plătească 3,5 milioane de lei către Federația Română de Tenis, ca despăgubiri pentru abuzurile comise în perioada ianuarie – august 2020, se arată într-un comunicat emis de FRT.

Această sumă reprezintă echivalentul finanțării pierdute de tenisul românesc pentru intervalul ianuarie 2020 – august 2020, ca urmare a abuzurilor comise de ACS Tenis Club Pamira, ACS Tenis Club Olimp, ACS Triumf 2000, ACS Voința, ACSȘ Slobozia și CS Vektor Șelimbăr.

În urma unui proces de apel, Curtea de Apel București a obligat clubul de tenis CS Vektor Șelimbăr la plata de despăgubiri de 3,5 milioane de lei către Federația Română de Tenis. Această sumă reprezintă echivalentul finanțării pierdute de tenisul românesc pentru intervalul ianuarie 2020 – august 2020, ca urmare a abuzurilor comise de clubul din Șelimbăr.

Abuzurile comise de CS Vektor Șelimbăr au constat în retragerea din Asociația Județeană de Tenis Sibiu și în neînregistrarea rezultatelor sportivilor clubului în sistemul informatic al Federației Române de Tenis. Aceste fapte au dus la pierderea finanțării acordate de stat cluburilor de tenis care respectă regulamentele federației.

Deciși să sancționeze abuzurile comise de CS Vektor Șelimbăr, reprezentanții Federației Române de Tenis au inițiat un proces împotriva clubului. În urma procesului de apel, Curtea de Apel București a admis apelul Federației Române de Tenis și a obligat clubul CS Vektor Șelimbăr la plata de despăgubiri de 3,5 milioane de lei.

Această decizie judecătorească este o victorie importantă pentru Federația Română de Tenis și pentru tenisul românesc în general. Ea reprezintă o dovadă că Federația Română de Tenis este hotărâtă să protejeze interesele tenisului românesc și să sancționeze abuzurile care afectează dezvoltarea acestui sport.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#SportînSibiu pe Google News