FOTBAL

Liga 1 se reia cu meciuri spectaculoase

Etapa cu numărul 13 din Liga 1 se reia în weekend, cu o serie de meciuri interesante.

Vineri, 20 octombrie, UTA Arad întâlnește FC Rapid București, în primul meci al etapei. Meciul se va disputa pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad, de la ora 21:00.

Sâmbătă, 21 octombrie, se dispută două meciuri importante. Primul dintre ele este cel dintre FC Hermannstadt și Dinamo București, care se va juca pe stadionul „Municipal” din Sibiu, de la ora 17:00. Al doilea meci este cel dintre Farul Constanța și Universitatea Cluj, care se va disputa pe stadionul „Traian Vuia” din Constanța, de la ora 21:45.

Duminică, 22 octombrie, se dispută alte trei meciuri. Primul dintre ele este cel dintre Poli Iași și FCU Craiova 1948, care se va juca pe stadionul „Emil Ionescu” din Iași, de la ora 15:30. Al doilea meci este cel dintre Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești, care se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 18:00. Ultimul meci al zilei este cel dintre FCSB și Voluntari, care se va disputa pe stadionul „Ionuț Radu” din Voluntari, de la ora 21:00.

Luni, 23 octombrie, etapa se încheie cu două meciuri. Primul dintre ele este cel dintre Sepsi OSK și FC Botoșani, care se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Sfântu Gheorghe, de la ora 18:00. Al doilea meci este cel dintre CFR Cluj și Otelul Galați, care se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, de la ora 21:00.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button