ALTE SPORTURI

Transylvanian Grand Prix 2023: Peste 1.500 de sportivi din zeci de țări se așteaptă la Sibiu

Peste 1.500 de sportivi din zeci de ţări sunt aşteptaţi, între 3 şi 5 noiembrie, la Sibiu, la cel mai important eveniment de dans sportiv ce are loc în acest an în România, Transylvanian Grand Prix, potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către organizatori.

“Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu, între 3 şi 5 noiembrie, peste 1.500 de sportivi din peste 42 de naţiuni pentru cel mai important eveniment de dans sportiv ce are loc anul acesta în România. Evenimentul va avea loc în Sala Transilvania, pe o suprafaţă de competiţie de 24 x 16 metri. Openul de dans sportiv ce va avea loc la Sibiu este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la adulţi, care vor performa în cele trei zile de concurs”, se arată în comunicat.

Prima dintre competiţii este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby şi celor ce corespund categoriilor de experienţă E şi D. A doua parte a competiţiei este dedicată calificărilor participanţilor de la World Open şi cele două campionate mondiale, urmând ca în ultima parte a evenimentului să se desfăşoare finalele.

“În premieră în România, clubul Fantasy Dance aduce, la Sibiu, Campionatul Mondial de Adulţi Latino, cel mai important şi aşteptat campionat mondial din an alături de Campionatul Mondial de Juniori II Standard, WDSF Open Tineret Standard şi Latino şi WDSF World Open Standard şi Latino”, se menţionează în comunicat.

Pe lângă cei peste 1.500 de sportivi, la Sibiu vor fi prezenţi peste 60 de arbitri şi oficiali internaţionali şi peste 50 de arbitri şi oficiali români, alături de preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, membru în prezidiul Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button