FOTBAL

FC Hermannstadt joacă în deplasare la Oțelul Galați. Sibienii nu au mai pierdut din luna august

După spectacolul din etapa trecută, FC Hermannstadt joacă în deplasare pe terenul moldovenilor de la Oțelul Galați. Partida constă pentru etapa cu numărul 14 din Liga 1, iar startul partidei este programat pentru ora 14, conform LPF.

Etapa trecută, elevii lui Marius Măldărășanu au demonstrat din nou faptul că echipa își merită locul în clasament. Sibiul a învins fără probleme Dinamo București, scor 4 – 0, după o partidă cu extrem de multe ocazii și ambele porți.

De cealaltă parte, Oțelul Galați revine pe teren propriu după un rezultate echitabil din deplasare de la Cluj, scor 0 – 0, cu CFR Cluj. Cu 15 puncte în clasament, Oțelul Galați ocupă locul 9, iar formația de pe malul Cibinului se află pe locul 6 cu 19.

FC Hermannstadt nu a mai pierdut din luna august

În etapa trecută, echipa lui Marius Măldărășanu s-a distrat acasă cu Dinamo București (4-0). Această categorică izbândă a venit după cinci egaluri la rând la nivel oficial pentru Hermannstadt!

Ultima înfrângere a sibienilor datează din 4 august, atunci când au cedat cu 0-1 la Universitatea Craiova.

În meciurile ardelenilor se marchează constant, media de goluri din partidele lui Hermannstadt fiind de 2,7 goluri/confruntare. Merită amintit că sibienii au înscris cel puțin o dată în zece din ultimele 11 încleștări cu caracter oficial.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button