FOTBAL

FC Hermannstadt va avea în curând un fan-shop oficial în Decathlon Sibiu

FC Hermannstadt și Decathlon Sibiu au anunțat, luni, un parteneriat care va duce la deschiderea unui fan-shop oficial al clubului de fotbal în incinta magazinului sportiv. Magazinul va fi deschis publicului cel târziu până în 1 decembrie, conform reprezentanților Decathlon.

„Ne bucurăm foarte mult pentru acest parteneriat pe care l-am făcut cu Decathlon-ul! Ne dorim ca acest demers să fie de bun augur, oamenii din Sibiu, copiii din Sibiu să se bucure de acest parteneriat și în continuare să avem cât mai multe succese atât în dezvoltarea acestui proiect, cât și pe plan sportiv!”, a spus Dani Coman, președinte executiv A.F.C.Hermannstadt.

Radu Neguț, manager sportiv AFC Hermannstadt, a explicat că acest parteneriat a debutat în urmă cu aproximativ trei luni.

„Am fost preocupați de la începutul acestui sezon să organizăm acest fan-shop care a fost foarte cerut de sibieni! A fost și pentru ei primul parteneriat cu un club de acest fel!”, a spus Neguț.

„Ne dorim să facem sportul mai accesibil comunității sibiene! În cel mai scurt timp, o să avem un Fan Shop în magazinul Decathlon. Ne bucurăm și ținem cont de cererea comunității!”, a menționat Pavăl-Miron Ionuț, lider marketing Decathlon.

„Vreau și eu să mulțumesc pentru deschiderea de a crea acest parteneriat pentru comunitatea sibiană, pentru cei care susțin echipa Sibiului! Ne bucurăm că facem parte din acest proiect! E ceva unic pentru noi!”, a spus și George Pădureanu, director Decathlon Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button