BASCHET

Un nou meci, o nouă provocare. CSU Sibiu joacă miercuri cu Caledonia Gladiators

BC CSU Sibiu va juca miercuri, 8 noiembrie, pe terenul Caledoniei Gladiators, în etapa a patra din grupa B a FIBA Europe Cup. Partida va avea loc la Glasgow, de la ora 21:30 și va fi transmisă pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

CSU Sibiu a pierdut ultimele două meciuri, în care a resimțit din plin lipsa lui Kyle Adnam, accidentat. El a jucat ultima dată la Bilbao, pe 25 octombrie, iar de atunci ofensiva echipei lui Tomas Rinkevicius a avut de suferit.

În grupele FIBA Europe Cup, CSU Sibiu are cea mai slabă medie de puncte, fiind depășită doar de BC Trepca. De asemenea, echipa sibiană este pe ultimul loc la capitolul pase decisive, cu doar 10 în medie pe meci.

Caledonia Gladiators a câștigat două meciuri în grupe, dar a suferit o înfrângere drastică la Bilbao, scor 58-106. Formația scoțiană are un coșaveraj negativ și meciul cu Anwil Wloclawek va fi decisiv săptămâna viitoare.

Patrick Whelan este cel mai bun marcator al Caledoniei Gladiators, cu 13,7 puncte pe meci. El este urmat de Mihailo Jovicic și Clifton Moore.

În tur, Caledonia Gladiators a câștigat cu 80-68 la Sibiu. Whelan și Jovicic au marcat împreună 44 de puncte pentru scoțieni, iar Pratt și Adnam au contribuit cu câte 14 puncte pentru CSU Sibiu.

Ambele echipe au pierdut la diferențe formate din două cifre înaintea întâlnirii din FIBA Europe Cup. Sibiul a cedat cu 66-80 la Târgu Mureș, iar Caledonia Gladiators s-a văzut învinsă pe terenul lui Bristol Flyers cu 77-94.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button