ALTE SPORTURI

Alexandra Pașca, o judoka de succes și un exemplu de perseverență

Sibianca Alexandra Pașca, este o judoka de succes, cu o carieră impresionantă. Încă de la o vârstă destul de mică, Alexandra practică judoul, iar de atunci a acumulat numeroase medalii la competiții naționale și internaționale.

În prezent, Alexandra este multiplă campioană națională, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de Juniori și la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Sportiva este un exemplu de perseverență și ambiție. Ea a muncit din greu pentru a-și atinge obiectivele, iar succesul ei este o dovadă a talentului și dedicației sale.

”Judoul, dragostea mea de-o viață”

”Încă de mică, am fost o fire activă și dornică de mișcare. Tata m-a dus la înot, dar am răcit și am renunțat. În tinerețea lui, tata a practicat judo la serviciul pe care îl avea și s-a gândit să îl ducă pe fratele meu la acest sport. Eu, fiind fată, am insistat să merg și eu să văd ce este acolo.

Prima dată când am intrat în sala de judo, am fost uimită. Era un loc nou și interesant, cu o mulțime de oameni care se mișcau într-un mod ciudat. Dar, pe măsură ce am început să învăț tehnicile, am început să mă îndrăgostesc de judo.

Judoul este un sport care dezvoltă atât corpul, cât și mintea. Am învățat să fiu puternică, rezistentă și flexibilă. Am învățat, de asemenea, să fiu concentrată, disciplinată și să am respect pentru ceilalți.

De-a lungul anilor, am câștigat numeroase medalii la competiții naționale și internaționale. Dar, pentru mine, judoul înseamnă mai mult decât performanțele sportive. Este un mod de viață care m-a ajutat să mă dezvolt ca persoană.

Acum, sunt antrenor de judo și îmi doresc să împărtășesc dragostea mea pentru acest sport cu alții. Vreau să-i ajut pe copii să se dezvolte fizic și psihic și să devină oameni responsabili și respectuoși.” a declarat Alexandra pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button