ALTE SPORTURI

Copiii din Sibiu pot învăța judo și sambo de la campioni

Asociația Sportivă ”Daniel Natea” lansează un apel către toți cei interesați de arta judoului și a samboului.

Antrenamentele se vor desfășura la Centrul Aria Sibiu, situat pe Șoseaua Alba Iulia numărul 100, sub îndrumarea unor antrenori cu experiență și rezultate remarcabile.

La judo, sportivii vor fi pregătiți de Alexandra Pască, o fostă campioană națională și europeană. La sambo, antrenamentele vor fi conduse de Daniel Natea, multiplu campion mondial și european.

CITEȘTE ȘI: Alexandra Pașca, o judoka de succes și un exemplu de perseverență

„Judoul nu este doar un sport, ci un stil de viață”, spune Alexandra. „Prin practicarea lui, poți dobândi numeroase calități, atât fizice, cât și psihice. Dezvolți forța, rezistența, flexibilitatea, dar și încrederea în sine, respectul și autocontrolul.” a mărturisit Alexandra Pașca pentru SportînSibiu.

Judoul este un sport accesibil atât fetelor, cât și băieților, de toate vârstele. Se pot practica tehnici de aruncare, secerări, imobilizare la sol, strangulări și luxări.

„Împreună cu colegul meu, Daniel Natea, multiplu campion mondial și european de sambo, oferim cursuri de judo și sambo pentru copii începând cu vârsta de 5 ani”, spune Alexandra. „Sambo este un stil de arte marțiale originar din Rusia, asemănător cu judoul. Daniel vă poate spune mai multe despre acest sport.” a declarat sibianca Alexandra Pașca pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button