SPORT ÎN ROMANIA

România, pregătită pentru meciul cu Serbia din Billie Jean King Cup

Echipa națională feminină de tenis a României se pregătește intens în perspectiva partidei cu Serbia, din deplasare, contând pentru play-off-ul competiției Billie Jean King Cup. Atmosfera în lot este una excelentă, iar jucătoarele noastre sunt încrezătoare că pot obține o victorie importantă.

Meciul se va disputa pe 10 și 11 noiembrie a.c., la Kraljevo, în sală, pe un teren de zgură. Câștigătoarea va evolua în calificările pentru turneul final al BJK Cup, iar învinsa în Grupa I.

„Le mulțumesc fetelor pentru că au răspuns pozitiv la această acțiune, știu că a fost un sezon lung, cu multe turnee. De aceea sunt onorat să mergem împreună în Serbia ca să ne luptăm acolo pentru un loc la barajul pentru Grupa Mondială, visul și obiectivul acestei echipe. Ne așteaptă un meci împotriva unui public activ, sârbii sunt foarte buni la susţinere. Eu mă bucur de acest moment alături de echipă. Gabriela Ruse a făcut un salt mare în clasament după finala de la Cluj, ea se apropie de prima sută, de locul pe care îl merită. Jaqueline (Cristian) la fel, după un parcurs bun a intrat din nou în prima sută. Aşa că intrăm în acest meci cu un moral ridicat după rezultatele din acest an. Este un avantaj să ai în lot jucătoare care pot face echipă la dublu în funcţie de scor. După rezultatele din acest an, cred că Gabriela şi Monica reprezintă o echipă solidă de dublu. Avem şi alte variante, dar trebuie să fim atenţi la condiţiile de joc, la moment, la scor… Dar e ceva pozitiv să ai variante multe, e un lucru pe care şi-l doreşte orice căpitan”, a spus Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei noastre, la conferința de presă de vineri, de la sediul FRT.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button