FOTBAL

ACS Păltiniș Rășinari, fără pas greșit în Liga 4 – ”Avem un lot foarte bun pentru acest nivel”

După 11 etape disputate, ACS Păltiniș Rășinari este liderul Ligii a IV-a Sibiu, cu 29 de puncte. Echipa nu a pierdut nicio partidă și are cele mai bune statistici în ceea ce privește golurile marcate și primite.

Echipa pregătită de Naștase Dragos a marcat 42 de goluri și a primit doar 8. La acest capitol, ACS LSS Voința Sibiu este pe locul doi, la un punct distanță.

Președintele clubului, Adi Iliuț, a declarat că echipa nu și-a propus un obiectiv clar, dar că se va lupta pentru titlul județean.

„Nu avem un obiectiv impus în a câștiga campionatul, dar având în vedere că suntem liderul competiției, fără înfrângere și că avem un lot valoros, cred că ne putem depune candidatura pentru titlu. Vom face câteva transferuri în iarnă, dar nu multe, doar 2-3 jucători. Vom căuta calitate și nu cantitate”, a spus Iliuț.

ACS Păltiniș Rășinari este principala favorită la câștigarea Ligii a IV-a Sibiu. Echipa are un lot valoros, cu experiență și potențial de creștere. Cu câteva transferuri judicioase în iarnă, Rășinarienii ar putea să-și îndeplinească obiectivul de a promova în Liga a III-a.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button