SPORT ÎN ROMANIA

Gimnaștii români se pregătesc pentru Campionatele Europene de gimnastică aerobică

România va participa cu un lot de 23 de gimnaști la Campionatele Europene de gimnastică aerobică, care vor avea loc în Antalya, Turcia, în perioada 17-19 noiembrie.

Delegată “tricoloră” este formată din 11 seniori și 12 juniori, care vor evolua la șase probe: individual feminin și individual masculin, perechi mixte, trio, grup și dans aerobic.

La ultima ediție a Campionatelor Europene, de la Pesaro, în 2021, România a câștigat 11 medalii (2 de aur, 5 de argint și 4 de bronz). Zece dintre gimnaștii medaliați în urmă cu doi ani vor concura și în Turcia.

Printre cei care speră să obțină noi medalii pentru România se numără Mădălin Boldea, Darius Branda, Sandra Dincă, David Gavrilovici, Leonard Manta, Daria Mihaiu, Vlăduț Popa, Claudia Ristea, Larisa Şuiu și Daniel Ţavoc.

Gimnaștii români sunt însoțiți de o echipă tehnică și medicală de elită, care le va oferi tot sprijinul necesar pentru a obține rezultate cât mai bune.

Alina Drăgan, președintele Comitetului Tehnic al gimnasticii aerobice din cadrul European Gymnastics, va fi prezentă la competiție în calitate de observator.

România este una dintre cele mai puternice națiuni din gimnastica aerobică, cu o tradiție îndelungată în această disciplină. Echipa română are șanse mari să obțină medalii la această ediție a Campionatelor Europene.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button