HANDBAL

Măgura Cisnădie, test de foc la Zalău

Etapa 11 din Liga Florilor continuă, miercuri, cu patru meciuri care pun față în față echipe echilibrate, iar clasamentul este în continuare strâns.

Primul meci din etapa 11 a fost disputat de CSM București contra Târgu Jiu, marți, unde „tigroaicele” s-au impus categoric și au învins echipa din Oltenia cu 43-26.

Etapa continuă, miercuri, la Zalău, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, unde echipa antrenorului Gheorghe Tadici, HC Zalău, întâlnește formațiunea sibiană Măgura Cisnădie, de la ora 14:00.

De la ora 17:30 vor începe alte patru partide. În una dintre ele se vor întâlni CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipa coordonată de Florentin Pera, selecționerul echipei naționale, și Corona Brașov, nou-promovată în acest sezon, dar într-o formă bună.

Tot de la 17:30 se duelează SCM Râmnicu Vâlcea cu HC Dunărea Brăila, echipe echilibrate.

SCM Universitatea primește vizita Rapidului din București, echipa care a pus probleme timp de două sezoane campioanei CSM București, iar meciul se va desfășura în Sala Polivalentă Craiova.

Etapa continuă, iar joi, în Sala Romeo Iamandi din Buzău, echipa din localitate va avea, de asemenea, un meci greu și echilibrat cu Minaur Baia Mare.

După câteva zile de pauză, etapa se reia în Capitală, unde Știința București întâlnește un adversar tot de la „lanternă”, Dacia Mioveni.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button