ALTE SPORTURI

Doi arbitri români, delegaţi de UEFA la meciuri din preliminariile EURO 2024

Doi arbitri români, Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic, au fost delegați de UEFA la meciuri care vor avea loc duminică, 22 august, în preliminariile Campionatului European din 2024.

Hațegan va conduce partida dintre Spania și Georgia, care se va juca pe Stadionul “José Zorrilla” din Valladolid, duminică, de la ora 21:45, în Grupa A.

Feșnic va arbitra partida Scoția – Norvegia, din aceeași grupă, care va avea loc duminică, pe Hampden Park din Glasgow (21:45).

Spania conduce în clasament, cu 15 puncte (6 jocuri), urmată de Scoția, 15 puncte (6 jocuri), Norvegia, 10 puncte (7 jocuri), Georgia, 7 puncte (6 jocuri), Cipru, 0 puncte (7 jocuri). Spania și Scoția sunt deja calificate la turneul final.

Hațegan este un arbitru experimentat, care a arbitrat la mai multe turnee importante, inclusiv la Campionatul European din 2020 și la Campionatul Mondial din 2022. Feșnic este un arbitru mai tânăr, dar care a avut o ascensiune rapidă în ultimii ani.

Ambele meciuri sunt de importanță majoră pentru echipele implicate. Spania și Scoția se luptă pentru primul loc în grupă, în timp ce Norvegia și Georgia luptă pentru a se califica la barajul pentru EURO 2024.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button