FOTBAL

ACS Mediaș, învinsă la Târgu Mureș, după un penalty contestat (video)

ACS Mediaș a pierdut, vineri la Târgu Mureș, cu scorul de 0-1, în etapa a 13-a a Ligii a III-a. Partida a fost marcată de un arbitraj controversat, care a acordat un penalty contestat pentru gazde în prelungiri.

Tehnicianul ACS Mediaș, Mihai Ianc, a declarat că penalty-ul a fost acordat greșit, fiind vorba de un fault în atac.

“A fost fault în atac cât casa și domnul arbitru dă penalty, lăsând la o parte maniera. Am făcut toate schimbările forțat, nu am putut să aduc un plus. Mă îngrijorează că după astfel de prestații ale domnilor în galbeni urmează etapa următoare, când ai jucători suspendați, accidentați, ai probleme foarte mari de efectiv. După o astfel de situație, te trezești cu probleme mari de efectiv, asta mă deranjează cel mai mult. Nu este posibil să ne dai atâtea cartonașe galbene la un meci în care echipa noastră și-a văzut doar de fotbal, nu am avut jucător să înjure, să protesteze violent”, a spus Mihai Ianc.

Oficialul clubului ACS Mediaș a anunțat că obiectivul din acest sezon nu este promovarea în Liga 2, ci doar construirea unei echipe bune.

“Știam că e o partidă foarte grea, dar băieții au făcut un meci destul de bun, în schimb ceilalți protagoniști ai meciului au fost cei trei jucători în galben, care din prima repriză au avut grijă ca nu cumva să deranjăm. Nu este nicio problemă, vreau să îi anunț pe toți din seria aceasta că ACS Mediaș nu trage nici la promovare, nici la play-off, obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare și formarea unei echipe. Astfel, să stea liniștiți și măcar etapele următoare să avem și noi parte de arbitraje echidistante. Arbitrii trebuie să fie corecți, imparțiali, mai ales la Liga 3, unde joacă foarte mulți copii pe teren, ei trebuie să arbitreze în spiritul regulamentelor sportive și al fair-play-ului”, a mai declarat Mihai Ianc.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button