ALTE SPORTURI

Debut cu dreptul în noul sezon de gheață pentru patinatorii sibieni

Din cauza lipsei unui patinoar în Sibiu, sportivii-patinatori ai Clubului Sportiv Școlar Sibiu au fost nevoiți să se pregătească centralizat la Inzell, în Germania.

În această etapă, 5 juniori din cei 7 prezenți au alergat la cel mai important Concurs Internațional de patinaj viteză din acest sezon, care a avut loc în acest weekend pe ovalul de 400 de metri din Inzell.

Rezultatele obținute de patinatorii sibieni au fost remarcabile:

  • Anastasia Bacila a câștigat aurul la toate cele trei probe în care a concurat: 300 de metri, 500 de metri și 700 de metri. De asemenea, a ocupat primul loc în clasamentul general.

  • Stefania Dorobanțu a câștigat bronzul la toate cele trei probe în care a concurat: 300 de metri, 500 de metri și 700 de metri. De asemenea, a ocupat locul al treilea în clasamentul general.

  • Mario Barbu a ocupat locul 5 la 100 de metri, locul 2 la 300 de metri și locul 3 la 500 de metri. De asemenea, a ocupat locul al treilea în clasamentul general.

  • Elisa Baghiu a ocupat locul 6 la 500 de metri, locul 7 la 1500 de metri și locul 6 la 1000 de metri. De asemenea, a ocupat locul al șaselea în clasamentul general.

  • Petru Harabala a ocupat locul 8 la 300 de metri, locul 8 la 700 de metri și locul 17 la 500 de metri. De asemenea, a ocupat locul al 17-lea în clasamentul general.

Rezultatele obținute de patinatorii sibieni sunt o dovadă a muncii și perseverenței lor, în ciuda faptului că au fost nevoiți să se pregătească în condiții dificile, fără un patinoar în orașul lor.

Urmează a doua etapă de pregătire specifică pe gheață, în care patinatorii sibieni se vor pregăti pentru Cupa României și Campionatul Național pe echipe, care vor avea loc în decembrie, la Inzell și Tomaszow, în Polonia.

”Clubul Sportiv Școlar Sibiu mulțumește tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor rezultate, sponsorilor, părinților, școlilor de unde provin copiii și Primăriei Sibiu, care a asigurat transportul pentru sportivi.” a declarat antrenorul Cristina Andrei.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button