FOTBAL

UTA vs. Hermannstadt, la risc de a juca pe o mocirlă la Oradea

După ce a pierdut categoric cu Oțelul Galați pe noua arenă din Sibiu, UTA se întoarce la Oradea pentru următorul meci din Liga 1, cu FC Hermannstadt. Cu toate acestea, terenul de la Oradea este într-o stare deplorabilă, după cum se poate observa din imaginile video de la meciul FC Bihor – Poli Timișoara din Liga 3.

Până pe 2 decembrie, când este programat meciul cu Hermannstadt, gazonul ar putea să se refacă, mai ales că UTA își dispută ultimele meciuri ale anului în deplasare. Cu toate acestea, în cazul unei vremi ploioase, terenul se va transforma rapid într-o mocirlă.

Această situație ar putea crea probleme pentru ambele echipe. UTA, care are nevoie de o victorie pentru a se menține în lupta pentru play-off, ar putea fi dezavantajată de un teren impracticabil. FC Hermannstadt, care are nevoie de puncte pentru a scăpa de zona retrogradării, ar putea fi, de asemenea, afectată de un teren dificil.

În acest context, Federația Română de Fotbal ar trebui să ia măsuri pentru a asigura faptul că meciul se va desfășura pe un teren în condiții bune. În caz contrar, ar putea fi nevoie de reprogramarea meciului sau de disputarea acestuia pe un alt teren.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button